søg her:
XpDetail Online

Udvikling - Debat, forslag og spørgsmål

Har du spørgsmål til os ris eller ros?, så stil dem her, vi besvarer alle spørgsmål.

smilingdanmark

Har du en kommentar eller en kritik, så bliver du spurgt om du vil være anonym og det lover vi en whistleblower hvis det ønskes

Helsingør Kommune suger igen en bundskraber som Danmarks mest erhvervsfjentlige Kommune, på en sidste plads i Dansk industri´s erhvervsvenlighedsmålinger sammen med yderkommunerne Lolland og Falster.

Samtidig beskyldes Helsingør Kommune, ifølge fagforeningerne HK og Djøf for at "opføre sig grænseoverskridende - Hysterisk og truende over for medarbejderne i kommunens whistleblowerenhed, Borgere og ikke mindst Erhvervslivet.

Kommunen mangler en handlekraftig ledelse og hjemsøges tillige af stigende Digital korruption
Læs også Hvem taber og vinder på korruption i byrådet ?

smilingdanmark

whistleblowerenheden modtog i september en anonym henvendelse. I den rettes en række anklager mod "blandt andet" Benedikte Kiær. Er de andre: "blandt andet" Jens Bertram ?
HD skriver ligeledes: - Borgmesteren har desuden via tredjepart "udtalt trusler" over for de ansatte. Jens Bertram er udover at være Byrådspolitiker, også erhvervsmand. . . Hvem er "Tredjepart" i whistleblowersagen ?🤔😎

Som vi i 2008 - 2013, ikke kunne lokke børnefamilien til kommunen uden boliger, så vil Helsingør kommune om 5 - 10 år opleve en virksomhedsflugt med flere mistede arbejdspladser end da Værftet lukkede i 1983
Ledelsen, herunder Jens Bertram Hæmmer kommunens udvikling og har ganske enkelt ikke sans for eller føling med udviklingen og har endnu ikke set at der rejser sig en GLOBAL folkebevægelse med krav om "bæredygtig produktion" som et "salgsparameter. - det kan produktionsvirksomhederne i Helsingør ikke leve op til fordi Kommunen kan ikke levere den efterspurgte CO2 emisionsfrie energi, men Kommunens virksomheder må flytte til andre kommuner, ganske enkelt fordi Helsingør kommune IKKE kan levere GRØN ENERGI til produktionen fordi Forsyning Helsingør. nu har dummet sig 2 gange og har planlagt et tredje forsøg som i det samlede regnskab udleder mere CO2 til atmosfæren end et kulfyret kraftværk i Rusland.

For rigtig mange virksomheder betyder CO2 emissionsfri energi, liv eller død, og kan virksomheden ikke dokumentere en CO2 emissionsfri produktion og drift inden 2030, vil virksomheden bukke under i skarp konkurrence og kapløbet om "DEN GRØNNE OMSTILLING" - - Den energi og de betingelser kan Helsingør Kommune ikke levere.

En solcellepark i Skandinavien producerer IKKE CO2 emissionsfri energi og kommer aldrig til det. - I 2014-2018 advarede vi også Forsyning Helsingør og forklarede ved direkte Mail til Bertram, at afbrænding af flis og biomasse udleder langt mere CO2 til atmusfæren end både Kul Gas og Olie.

Det er Forsyning Helsingør´s pligt at levere CO2 emissionsfri energi inden 2030, men med Jens Bertram som formand og den strategi Forsyning Helsingør har, er det dokumenterbart umuligt, med mindre der indstilles en ny formand med "klogere" visioner omkring den grønne omstilling, og et langt bedre forhold til Kommunens erhvrvsliv.


Udvikling
17-08-2019
Tonny Parnell

Helsingør og Helårsturisme  

HELÅRSTURISME HELÅRSAKTIVITETER I HELSINGØR

NIRAS lavede i 2006 en rapport for Visit Danmark, det peger på Helsingør - Gribskov som potientiale til helårsturisme, (godt nok forældet nu) men det må Helsingør heller ikke glemme, og Helsingør skal være attraktiv HELE året

Julemarked på Julemarked HelsingørAxeltorv
Et attraktivt Julemarked er noget der trækker Kunder til byen, her skal gøres en indsats. - desværre er Cityforeningen, som står for julemarkedet i dag, alt for svag til at løfte denne opgave. - - også her fokuserer Cityforeningen på at arrangementet i sig selv skal være overskudsgivende, og det bliver det aldrig.

Julemarkedet og dette arrangement er en opgave for Vækst & Viden, - et nyt  "TURIST & HANDELSRÅD" støttet af Kommunen ca.350.000 og så skal man have en langt større forretningsmæssig tankegang omkring projektet. - - Hvis selve julemarkedet give 400.000 i underskud, skal man tænke på at effekten har været 5 - 10 arbejdspladser i perioden, 3 - 4 Mio ekstra på bundlinjen i detailhandlen hvoraf der betales ca. 800.000 i skat til Kommunen.

Skøjtebane Helsingør Jeg hørte for nogle år siden, da vi havde det Tyske julemarked med skøjtebane og karruseller, - - at julemarkedet havde været en bragende fiasko med ca, 285.000 i underskud.? - sikke noget SLUDDER, Det var en bragende succes med ca. 800,000 ekstra i byens kasseapparater og 350.000 ekstra i virksomhedsskat til kommunen og 10-15 arbejdspladser i perioden. (det er muligt Kommunen skal yde et tilskud ca. 300.000, men der komme minimum ca. 350.000 tilbage i skatter til Kommunekassen, - alså positiv effekt på Kommunens økonomi.)

Skøjtebane von Scholtens ravelin:

Parnell Byudvikling Helsingør

Helårsturisme betinger at Helsingør er attraktiv hele året, - vi har ingen lokkende skibakke med lift, men vi kan etablere en skøjtebane.

En skøjtebane koster ca, 2,5 Mio. + evt. jordarbejde, årlige driftsudgifter ca. 500.000

Underlaget til en Skøjtebane skal være helt plan, og Axeltorv er måske ikke den mest egnenede placering idet det nye torv ikke er helt plan, men i vinterhalvåret mangler der også aktiviteter omkring det nye kulturhus, og Café pladsen foran er så vidt jeg ved helt plan og man kan her, med fordel udnytte overskudsvarme fra kompressorerne til opvarmning af Kulturhuset og derved spare udgifter til strøm, som i så fald vil falde til ca, 100 - 150.000 årligt. en skøjtebane på von Scholtens ravelin kunne også være aktuel. - Se en rapport fra Kalundborg, som meget godt kan overføres til Helsingør  Får vi en P-kælder bag det gamle rådhus, kunne en skøjtebane også etableres her i vintermånederne,?

Vi investerer 104 Mio. i Kultur,? - Hvis vi tager 0,5% af Kulturbudgettet til drift af en skøjtebane, tror jeg vi vil få 100 gange mere kultur ud af den samme investering.
En skøjtebane på von Scholtens ravelin kunne være permanent og driftudgifterne ville kun være den strøm der bruges i de 3-4 vintermåneder skøjtebanen bruges

Du får IKKE meget traditionelt kultur ud af en investering på ½ Mio. - men en Skøjtebane vil fornøje 100 gange flere borgere i 100 gange flere timer ved samme investering, og så vil det styrke helårsturismen i Helsingør.

Wienerbal og andre aktiviteter på Kronborg Slot / Marienlyst SlotWienerbal på kronborg slot

Ærgerligt at Wienerbal på Kronborg Slot ikke blev nogen større succes, (hvad skete der?) den kunne være god at "Brande" Helsingør på, og videreudvikle med lignende events, - - Danmark har verdens dygtisgste kok, Rasmus Kofoed, - Verdens bedste restaurant noma, og i øvrigt masser af Michelin-kokke. - Danmark "Brander" sig på H. C. Andersen, som i øvrigt har haft sin skolegang i Helsingør. - - Selvfølgelig skal H. C. Andersen´s Historie fortælles i/på Hamlet´s Trail ruten, men såvel verdens bedste kok, som verdens bedst restaurant noma, er et kæmpe aktiv i promotion øjemed og det, sammen med den nordiske madkultur. Helsingør kunne "brande" sig på en sublim oplevelse på Kronborg, med verdens bedste kokke,? - -

Dining at Hamlets Castle Elsinore DenmarkEn ekstravagant oplevelse på Hamlet´s Castle

I første omgang, med en aften om  måneden, hvor vores allerdygtigste mesterkokke kreerer en udsøgt middag på Kronborg med ædle vine, levende lys og al den hygge og UHYGGE vi nu kan finde frem fra Kronborgs gemmer, - et par anekdoter i Shakespeare forklædning under middagen, og afslutte med Wienervals.?- - - en oplevelse du ellers ikke kan købe dig til - - - - Et sådan månedligt arrangement med stjernekokke mener jeg vil være økonomisk bæredygtigt i sig selv hvis lokaliteterne stilles til rådighed af Kronborg.  Hvis ikke vi går på kompromis  men arrangerer  Danmarks allerdygtigste michelin kokke vil en kuvertpris med vinmenu på 4 - 6.000 ikke være afskrækkende, men så skal vi også have optegnet en Helikopter landingsplads ved Kronborg og fri havneplads for Yachter over 10m.  (måske noget for Elsinore Wedding at arbejde med)

Marienlyst Slot

Marienlyst Slot HelsingørNår du rejser ud i verden, hvadenten det er grupperejser, krydstogt eller charter, er der ofte arrangeret en dag der slutter med lokal opvisning, eller en fortælling om destinationen, - - vi kunne sige meget positivt om Helsingør, og når vi nu "Brander" Helsingør på kultur, - Hamlet´s castle på shakespeare og Wienervals, kunne vi måske sige et par anekdoter i Shakespeare forklædning under middagen, eller lidt om H. C. Andersen, som boede og havde sin skolegang i Helsingør, og afsluttet med Wienervals. - - Et sådan arrangement kunne udføres på Marienlyst Slot.
Et sådan arrangement vil ikke være økonomisk bæredygtigt, men man kunne forestille sig at Helsingør i Branding/promotion øjemed, på bestilling, solgte en samlet (evt. guidet) oplevelsespakke, eventuelt over et par dage, med de aktiviteter og oplevelser vi nu kan tilbyde, afsluttende med middag på Marienlyst Slot. - - Vi er i stand til at sammensætte en "oplevelsespakke" sommer og vinter, og det kunne styrke helårsturismen.

Lystfiskerture og Havfiskeri på ØresundFisketure Helsingør

Helsingør har mange aktiviteter for helårsturister, en af dem er havfiskeri fra/med turbådene i Helsingør havn. De Lystfiskerbåde vi har i Helsingør er et stort aktiv for byen, det bør Helsingør "Brande" mere. Havfiskeri er en unik attraktion der i mange år har været overset.(specielt Tyske turister er vilde med "Angel turen")

Fiskerbådene/turbådene tiltrækker Ca. 18.000 turister hvert år, og har sesson i perioden slut august til Medio Marts. herudover har Nordsjælland en bred vifte af fiskemuligheder og Put and Take fiskedamme. - - Lystfiskeri er en aktivitet for alle, ung og ældre børn og kvinder - hele familien - hele året. 

Flere sommer og feriehuse langs kysten - til helårsturisme

Helsingør nye "TURIST & HANDELSRÅD" skal aktivt koordinere sommer og ferihus udlejningen i Nordsjælland med mere vægt på helårsturisme, og promovere dette GLOBALT, NATIONALT OG LOKALT

Udvikling af Svingelport med større udvalgsbutikker og overdækket handelsstrøg vil også tiltrække flere Helårsturister og står tilbage som en "fællesnævner".

Vi kan fremvise en midelalderby der er så godt som uberørt af udviklingen siden sundtoldens tid, men det er ikke nødvendigvis positivt set med en opjektiv tilgang til turismeudvikling.  - - - uanset om vi har en uberørt midelalderby, kan vi ikke af den grund trække turister til Helsingør hvis ikke der er bekvemmelige shoppingmuligheder. Det er derfor nødvendigt at udvikle/opdatere indre by til de krav den moderne turist nu engang har.

Er byen kedelig og i forfald uden shoppingmuligheder, vender turisten ryggen til og opfatter destinationen "Helsingør" som uinteressat overnatningsby.

Dette indslag er lagt på nettet den 31.01.2014 men er senere tilrettet med henvisninger til senere detailhandelsanalyse og uddrag fra samme

senest opdateret den 19/03/14


.
. Fb Se også  kommenter Coments    Print ArtikelPrint    Skriv ArtikelSkriv
Tonny Parnell 30-08-2019 10:50:56
12 enig8 uenig
cal1cal1

Drastisk fald i Turismen

Fra Marts til Juni 2019 er turismen (overnattende gæster) gået tilbage med næsten 10% i forhold til samme periode 2018.

Er det Visitnordsjælland´s nye strategi der har slået bunden ud af turisme udviklingen i Helsingør kommune. ? ?

Nu skal turismen have et løft siger Annette Sørensen ? - Hvem er de aktører du omtaler, der ikke kan se sig selv i det brand Helsingør hidtil har kørt ? Det ser ud til din strategi virker lige modsat, og i stedet for et løft, er turismen i Helsingør siden Marts 2019 nu i frit fald ? - - Vi har aldrig før set et så voldsomt fald i interessen for Helsingør, så pludseligt og på så kort tid ? ? - en konkret tilbagegang på 14.936 overnatninger på kun 4 Mdr.? . Jeg tror lige du skal tjekke om den omlagte strategi virker modsat Annette ?


.

FAQ Udvikling SupportPage: 2
1 [2] 3 4 >
19-09-2022


Hvad vil regeringen gøre for at redde Dansk produktion. ?
Alle private råber "Afskaf moms og afgifter på El" - Mange partier (røde som blå) ser ud til at være enige MEN - -....
Udvikling Hvad vil regeringen gøre for at redde Dansk produktion. ?

16-09-2022


Grønland kan levere CO2 emissionsfri Power to X energi
Grønland kan levere - Guld - Kobber/superledere - CO2 emissionsfri energi, EL og alle Power to X produkter, Uran - Thorium - Kisel - Nikkel - Malm - Platin - Diamanter. mfl.....
Udvikling Grønland kan levere CO2 emissionsfri Power to X energi

30-06-2022


Min tid som IVÆRKSÆTTER
Jeg er "pensioneret" iværksætter og er efterhånden meget tyndhåret efter de mange - mange gange jeg har slidt håret af mig selv i ærgrelser - hovedet mod en mur - ligegyldighed og ligefrem myndigheders afvisning fordi ingen i administrationen....
Udvikling Min tid som IVÆRKSÆTTER

31-03-2022


Digital Korruption - RUSLAND ?
Også i Helsingør Kommune udøves DIGITAL KORRUPTION for at opnå magt.....
Udvikling Digital Korruption - RUSLAND ?

30-03-2022


CO2 Emissionsfri PTX energi er mulig HVIS.....
Hvis kul, olie og gas inden 2050 skal erstattes af Power to x og grøn Vindmølle energi, skal vi etablere 15-20 gange flere og langt større vindmølleparker....
Udvikling CO2 Emissionsfri PTX energi er mulig HVIS.....

09-03-2022


Er MÆRSK og POWER TO X udvikling Danmark´s redning
Der er intet der styrker sammenholdet som en fælles fjende ? - Det var også det fremtrædende budskab efter drøftelser mellem den Danske og Norges statsminister og efterfølgende pressemøde i dag den 9. Marts 22 kl 13:30....
Udvikling Er MÆRSK og POWER TO X udvikling Danmark´s redning

17-04-2021


Helsingør Kommune har opløst Visitnordsjælland
Turistindustrien i Helsingør Kommune lider voldsomt efter Bennedikte Kiær og Anette Sørensen er blevet uvenner.....
Udvikling Helsingør Kommune har opløst Visitnordsjælland

24-10-2020


WORLD’S LEADING POWER SYSTEM OPERATORS LAUNCH GLOBAL CONSORTIUM
MÆRSK er nu allerede gået ind, og sammen med Ørsted og Haldor Topsø vil de lægge sig i front for det Danske Energinet med Bunkers aktivitet i Helsingør....
Udvikling WORLD’S LEADING POWER SYSTEM OPERATORS LAUNCH GLOBAL CONSORTIUM

13-09-2020


Power To X og Danmarks fremtid
Power To X - Danmarks guldæg Power-to-X (PtX) bliver et afgørende element i omstillingen fra fossile brændsler.....
Udvikling Power To X og Danmarks fremtid

03-09-2020


Gigantisk virksomhedsflugt venter Helsingør
Så er Helsingør Kommune igen på vilde afveje for skatteborgernes penge!....
Udvikling Gigantisk virksomhedsflugt venter Helsingør

25-06-2020


Helsingør ude i nye vilde planer for skatteborgernes penge.
Vi erindrer Biogas eventyret der kostede skatteborgerne over 400 Mio. - - se på det spritnye Flisfyr som koster skatteborgerne over 1 Mia, - Biogasfyret producerede aldrig en eneste km3 Gas og det nye flisfyr kommer aldrig til at producere en eneste MWH.??....
Udvikling Helsingør ude i nye vilde planer for skatteborgernes penge.

23-03-2020


Det er lidt for sent at udvise Erhvervsvenlighed
Det er MEGET sent du nu tænker på erhvervslivet.? - - Måske for sent. - jeg er bange for Helsingør Kommune taber Titusindvis af arbejdspladser allerede de kommende måneder....
Udvikling Det er lidt for sent at udvise Erhvervsvenlighed

10-03-2020


Helsingør erhvervsvenlighed 2019 fra Dansk Industri
Hvorfor forholder du dig ikke til Di´s erhvervsundersøgelse ? -den er retvisende og den forholder vi andre os til. - - er du betrykket ved Helsingør erhvervsvenlighed,? - det bør borgmesteren nemlig være.....
Udvikling Helsingør erhvervsvenlighed 2019 fra Dansk Industri

20-02-2020


Store udfordringer for den fysiske butik
Detailmarkedet er i en rivende udvikling. Forbrugerne stiller stadig større krav til butikkerne, samtidig med, at de i stigende grad vælger at handle på Internettet. En udvikling der sætter de fysiske butikker under pres.....
Udvikling Store udfordringer for den fysiske butik