.
Visit Elsinore
Visit Elsinore sportfishing
plusdyr
Ejendomsmæglere
Home ejendomsmæglere Helsingør
Kongensgade 8
Helsingør
plusdyr
Bed and Breakfast Nordsjælland
Bed and Breakfast
Helsingør
Parnell Konservative
Pia Renard Klinisk Tandtekniker
Klinisk Tandtekniker
Pia Renard
Rungstedvej 29 
2970 Hørsholm
Tlf:4848 4648
plusdyr
Helsingør Havfiskeri lystfiskere
Havfiskeri Fisketure
Lystfiskeri
plusdyr
Print bykort med parkeringsoversigt for Helsingør  Danish
plusdyr
Best restaurants in Elsinore sportfishing
plusdyr
plusdyr
 Download city maps and parking survey here sportfishing
plusdyr
What's in Elsinore and the surrounding area sportfishing
plusdyr
Get Elsinore Harbour Cruice inventory PDF Elsinore Harbour Cruice inventory
Helsingør
 Shakespeare Hamlet

Butikker butikslokaler forretningslokaler

Domkirken Elsinore Denmark Helsingør City har ca. 200 special- og dagligvarebutikker. I bykernen ligger også Bycentret med ca. 33 butikker. Byen har mange kædebutikker men ikke mindst et hav af spændende specialbutikker.
Omsætning er ca. kr. 3 mia hvoraf  den 1 mia kommer fra svenskerhandlen. Tallene er fra før 2008.

Der investeres i disse år for ca. 1,3 mia. kroner kultur i Helsingør med det store nye Kulturværft, som åbnede 10. oktober 2010. I 2012 forventes Danmarks Handels- og Søfarts museum åbnet sammen med Kulturhavnen.

 

 

 

Helsingør den 5. mest ønskede by inden for detailhandlere!

Helsingør er populær
Når virksomheder i Danmark skal vælge i hvilken by de skal starte deres nye butik, så står Helsingør nr. 5 på listen (iflg. indeks) over danske virksomheder fra oktober). Det viser, at Helsingørs potentiale er opdaget mange virksomheder. Og tendensen stadfæstes af de seneste udlejninger i Helsingør city, hvor større brands har valgt at flytte til byen – f.eks. DERES/SPARKZ i Stengade 36.

Potentiale i den lokale befolkning
Befolkningsgrundlaget i Helsingør er differentieret. Langs kysterne (Espergærde/Snekkersten/ Ålsgårde/Hornbæk) er de typiske segmenter præget af velfærd og økonomisk soliditet mens de typiske segmenter i city er mere præget af ældre og mere traditionsbundne typer. Traditionelt har handlen i city henvendt sig mere til befolkningen i city og til ’det svenske segment’. Der ligger muligheder i at fokusere på at udnytte potentialet langs kysterne bedre og få befolkningen generelt til at handle lokalt. Derfor er der etableret et serviceselskab "Vækst & Viden", hvis primære opgave er at strukturere detailhandlen i kommunen og Promovere Helsingør såvel nationalt som internationalt, samt tilføre Helsingør nye arbejdspladser.

Der arbejdes på et "Super Center" og "Grand Bazar Elsinore" i bykernen
Helsingør har potentialet og lokale kræfter med den visionære borgmester Johannes Hecht-Nielsen ( og den kommende borgmester) i spidsen, arbejdes der på at tilføre et supercenter i bymidten, der sammen med Grand Bazar Elsinore og det nye kulturhus, skal danne en helhedsoplevelse af et besøg i Helsingør, Læs mere her 

En ny "embargment" krydstogtshavn for større krydstogtsskibe rykker nærmere
Helsingør har potentialet og lokale kræfter med den visionære borgmester Johannes Hecht-Nielsen ( og den kommende borgmester) i spidsen, arbejdes der på at gøre Helsingør til Nordeuropas mest eftertragtede krydstogts destination, hvilket vil øge turistindtægterne i Helsingør med mere end 100%, eller løfte den totale omsætning med 45% (2010 omsætningsberegning) Læs mere her 

Muligheder i nye butikker
Forbrugspotentialet ud fra befolkningsgrundlaget viser at dagligvare segmentet er over indeks 100. D.v.s. at der er genereret større omsætning end befolkningsgrundlaget egentlig berettiger til. Der imod er f.eks. segmentet inden for beklædning og boligudstyr under indeks 100 af forbrugerpotentialet. Sammenligner man med København, ser man en klar overvægt i f.eks. beklædning – indeks 144 – som kunne bekræfte at den lokale befolkning køber ind f.eks. i København. Der ligger altså et uudnyttet potentiale inden for disse segmenter i det eksisterende befolkningsgrundlag både i form af nye butikker - et supercenter i bykernen, og også i form af tydeliggørelse af kvaliteterne i de eksisterende butikker.

Vi tager ud af kommunen!
Helsingør er en pendler by i den forstand, at der er flere der tager ud af kommunen og på arbejde end ind i kommunen(indeks 88). Helt modsat København(indeks 120) hvor flere kommer til. Det gør automatisk at købe grundlaget er teoretisk mindre. Opgaven med at tiltrække flere potentielle ’købere’, som f.eks. turister eller besøgende på det nye Kulturværft, kan løftes ved f.eks. flere attraktive shopping muligheder i indre by og flere arbejdspladser.

Kontakt:

Mikkel Søby
Partner, Statsaut. ejendomsmægler MDE, HD-A

Erhvervscenter Helsingør – home ERHVERV
Stengade 77A – 3000 Helsingør
Tlf 49 20 33 33 - Fax 49 21 64 37 Mobil 28 10 52 53
ms3000@homeerhverv.dk www.homeerhverv.dk


Drachmann

Advokater
49 21 01 80

email:
ad@drachmann-
advokater.dk


Ernst Sørensen

49 21 00 90
email
es@ernstsorensen.dk

Skulle det helt rigtige ikke være officielt ledigt, så kontakt en af erhvervsmæglerne, så går de aktivt ind og finder det du ønsker.

 
Det Lille The & Kaffehus Helsingør
Det lille kaffe the hus helsingør
plusdyr
Sundtoldsmarked 2017
Sundtoldmarked Helsingør Denmark
lørdag den 18. august 2018
plusdyr
Slagter Baagø
Slagter Baagø Helsingør
Bjerggade 3
Tlf.: 49 21 11 84
plusdyr
Café Olai Elsinore Denmark
Åbningstider:
Man. - Fred. 10,30 - 22,00
Lørdag 10,00 - 22,00
Søndag 12,00 - 22,00
Tlf.: 49 20 16 07

Bordbestilling

plusdyr
Café Olai Gavekort
plusdyr
SILVERLINE GULD & SØLV
<silverline Guldsmede helsingør
plusdyrSachi Sushi Stjernegade 15 Helsingør

Helsingør Turistbureau

Helsingør Turistkontor

Helsingør turistforening turistkontor