Visit HelsingørSmilingDanmark

Black Friday Helsingør

Black Friday Shopping

Black Friday Helsingør den 24 November 2023

Er du klar til årets helt store shopping dag? Black Friday startede som en amerikansk tradition, men dagen, der kommer fast i november, har nu for alvor bidt sig fast i Danmark som årets største prisfest. Og i år er vi helt vilde med Black Friday! Derfor kommer vi til at gå helt grassat med de bedste tilbud og nogle helt igennem fantastiske priser fredag d. XX. november 20XX.

Black Friday

Black Friday Shopping

Glæder du dig også til Black Friday? Det er du ikke ene om – på vores online shop ser vi frem til at invitere dig indenfor til en dag med ekstraordinære tilbud og utrolige kampagner, der vil forbløffe selv de mest erfarne tilbudsjægere. Følg med i nedtællingen og find de allerbedste priser hundredvis af produkter i et væld af kategorier på siden her.

Black Friday – en international mærkedag

Black Friday er ikke den eneste amerikanske mærkedag, vi har taget til os i Danmark. Valentinsdag og Cybermonday er to af dem, men Black Friday er om noget den mærkedag, der er den mest populære og den tradition, der har vundet indpas størst hos flest danskere. Det er ikke bestemt ikke uden grund, – dagen bugner nemlig af fantastiske tilbud, hvor besparelserne er så vilde. Det Er med andre ord ikke svært at forstå, hvorfor Black Friday er blevet årets største shopping-dag.

Mærkedagen, der efterhånden er blevet et verdensomspændende fænomen, stammer fra USA og ligger altid på fredagen efter Thanksgiving. I USA tager mange dagen fri for at begynde juleshoppingen og hygge med familie og venner, og Black Friday er med tiden blevet den største salgsdag på året. Det Er ligeledes den travlhed og massive menneskemængde, der følger herpå, der har givet anledning til navnet, der betyder 'Sort fredag'.

Få klaret årets julegaveindkøb

Der er én måned til jul, når kalenderen siger Black Friday på den sidste fredag i november, hvorfor det er oplagt at starte julegaveindkøbene.Undgå stress og jag i december og få klaret det ofte hektiske julegaveræs på Black Friday – så sparer du samtidig en betragtelig sum penge. Måske der endda bliver til en ekstra julegave eller tre? Med det store udvalg af fantastiske tilbud, som vi kan tilbyde i kategorier som elektronik, bolig, fritid og legetøj, finder du helt sikkert det, der står på familiens ønskesedler. Du finder bl.a. knivskarpe tilbud på TV, Computere, parfume og hvidevarer – eller hvad med køkkenredskaber til De gastronomiske eller legetøj til børnene?

Både online her og i de fysiske butikker

Helsingør Cityforening

De vilde Black Friday-tilbud er ikke kun forbeholdt online butikkerne. Vores fysiske butikker bugner også af varer med kæmpestore rabatter og til uhyggeligt lave priser. Kom trafik, travlhed og menneskemylder i forkøbet og begynd allerede nu at gøre dig tanker om, hvilke ting du skal gå efter her på den store mærkedag.Vi garanterer for vaskeægte prisfest til en vild Black Friday 20xx, hvor tilbuddene bliver endnu bedre end sidste år!

Kronborg Cup 2016 Helsingør

Skousen fejrer Black Friday den 24. november 2023 og du er inviteret

I 2022 falder Black Friday på Fredag den 25. november og det er den dag hvor du kan få store rabatter og gode tilbud hos de aller fleste butikker, og Skousen er ingen undtagelse. Ved at Like os på Facebook eller tilmelde dig vores nyhedsbrev, er du først i køen til at modtage de gode tilbud.


Rigtig mange køber julegaverne på Black Friday?

Og her er en række gode tilbud og rabatter netop denne dag og dermed også mange penge at spare. Det er altså en rigtig god ide at forberede sig og se på venner og families ønskesedler, og ved at finde ud af hvilke butikker der deltager i Black Friday.


Kom først til de gode tilbud på Skousen Black Friday
Hos Skousen fejrer vi selvfølgelig også Black Friday på Facebook. Her kan du deltage i konkurrencer og du vil få information om de gode tilbud vi har denne dag. Like vores Facebook side For at komme først i køen til alle de gode tilbud. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her på siden For at modtage gode tilbud, som gælder til Black Friday.

Hvilke tilbud har Imerco på Black Friday?

Kronborg Cup 2016 Helsingør

Hos Imerco glæder vi os til at give vores kunder de bedste Black Friday tilbud, så du kan gøre nogle gode køb. Det vil vi faktisk gerne året rundt, men på Black Friday skruer vi op for de gode tilbud, og giver dig ekstra gode besparelser. Du kan shoppe de gode tilbud i Imercos fysiske butikker og på Imerco.dk, men du må vente til Black Friday fredag d. 26. november med at få udløst spændingen ift. hvilke Black Friday tilbud vi har. Dog er det ingen hemmelighed, at Imerco har gode Black Friday tilbud på masser af varer indenfor køkkenudstyr, borddækning, el og bolig.

Føtex Black Friday 2022

føtex Helsingør

Snart kan føtex slå dørene op for året´s Black Friday prisfest i vores butikker og online her på føtex.dk, hvor du kan finde nogle af årets skarpeste tilbud. Årets største handelsdag, Black Friday, er i år fredag d. 25. november og det er med at sidde klar, hvis du skal have fingrene i nogen af årets bedste tilbud.

Få klaret årets julegaveindkøb
Der er kun én måned til jul, når kalenderen siger Black Friday på den sidste fredag i november, derfor er det oplagt at starte julegaveindkøbene. Undgå stress og jag i juledagene og få klaret det ofte hektiske julegaveræs på Black Friday – så sparer du samtidig en betragtelig sum penge.

føtex Helsingør

Black Friday hos Matas

Er du klar til de vilde Black Friday tilbud i Matas? Hvis du er typen, der elsker et godt tilbud, så er Black Friday helt sikkert din fest. Det er nemlig intet mindre end en dag i de gode tilbuds tegn, hvor Matas inviterer til et brag af et udsalg for hele familien. Udsalgsfesten løber af stablen fredag den 25. november 2022, hvor du kan shoppe løs blandt alle dine yndlingsprodukter.

Du kan opleve Black fredags tilbud i Matas butikkerne samt på matas.dk, hvor det bugner med særdeles skarpe Black Friday tilbudparfumer, cremer, makeup og mange andre vidunderlige produkter, der helt sikkert vil vække glæde hos dig eller en, du holder af.