Visit HelsingørSmilingDanmark

Restauranter og spisesteder Helsingør Nordsjælland

Mad og Drikke Den Danske Riviera
Restauranter i Nordsjælland

Restauranter spisesteder Helsingør

Gå på opdagelse i Helsingørs kulinariske verden og lad dig forføre af alle de små, charmerende restauranter cafeer og spisesteder i Helsingør.

Restauranter og Spisesteder Cafe Olai Helsingør
Print kort

I Helsingør er der restauranter og spisesteder for enhver smag.  Det er ikke kun hjernen, hjertet og fødderne, der er med på en oplevelse rundt i Helsingør - smagsløgene skal da også have en god frokost i Helsingør

De bedste og de hyggeligste restauranter og spisesteder i Nordsjælland og det bedste smørrebrød finder du i Helsingør indre by omkring gågaderne Stengade, Bjerggade, Stjernegade og flere i Sct. Olaigade.

Se mange flere restauranter og spisesteder i Helsingør

Helsingør med de mange originale specialbutikker,  de hyggelige cafeer, restauranter og spisesteder der ligger i smukke omgivelser og fine gårdmiljøer.

Om Dansk madkultur, Bedste Smørrebrød i Helsingør, læs The Nordic cuisine og Do Not miss "a taste Of Denmark" that you can experience authentic at a local restaurant In the Hamlet town Of Elsinore

Cafe Olai Helsingør

Restaurant Café Olai

Restaurant Café Olai er en af de ældste restauranter i byen og har et velplejet renumé der rækker langt ud over landets grænser.

Restauranten åbnede dørene første gang d. 10. Dec. 1987, og Restaurant Cafe Olai har det Bedste Smørrebrød i Helsingører og er i dag en institution i byen.

Café Olai afspejler det gamle Helsingør i såvel atmusfære som indretning, og selv priserne er som For 1/4 århundrede siden.

Restaurant Cafe Olai er en af de bedste restauranter og spisesteder i Helsingør og omtales jævnligt i magasinerne Travel News og Globetrotter, som en del af Helsingørs kultur

Restauranter og spisesteder Helsingør

Anbefales af:

Restaurant Cafe Olai holder på traditionerne, den Danske madkultur og restauranten har et bredt og velassorteret menukort.

Cafe Olai

Kolde frokostanretninger og/eller det ypperligste smørrebrød er en specialitet du kan forvente af den hæderskronene restaurant Cafe Olai Helsingør.

Restaurant Olai har ikke hvide duge på bordene og en tjener til hvert bord, til gengæld er der søde og smilende piger der betjener dig ved buffeten, og vil gøre alt For at gøre dit besøg til en oplevelse du ønsker at gentage.

Du kan altid få oplyst saldo på dit gavekort hos Café Olai.

Cafe Olai

Åben alle dage: 10:00 - 22:00 Køkken lukker 1 time før.

Du finder Restaurant Café Olaiwww.cafeolai.dk
Sct Olaigade 19 Helsingør

Bordbestilling Tlf: 49 20 16 07
eller online Café Olai Bordbestilling.

Se Cafe Olai menukort

Cafe Kaiser Helsingør

Café Kaiser er en hyggelig cafe placeret i hjertet af Helsingør.

Vi er stolte og står inde For den mad, vi serverer For vores gæster.

Er du i tvivl om hvilken ret du skal vælge? Eller har du en allergi, som du er i tvivl om, indgår i den ret, du kunne tænke dig. SÅ kan du trygt, spørge om hjælp. Vi skal nok guide dig i den rigtige retning

Café Kaiser slog dørene op For første gang den 10. juni 2014.

Lige fra første dag har vores målsætning været at skabe en hyggelig og god stemning For vores gæster.

Vi bestræber os på at forkæle vores gæster med god mad og lunefulde betjening.

Hos Café Kaiser byder vi alle velkommen med et smil med håbet om at du vil føle dig hjemme.
Vi glæder os til at se jer.

I hverdagene tilbyder vi en lækker brunch tallerken, lørdag og søndag har vi en stor brunch buffet med drikkevarer inkl. fx juice, smoothie, kaffe, te eller cava.

Åbningstider:
Søndag - torsdag kl. 10:00 til 22:00 Fredag - lørdag kl. 10:00 til 23:00 (køkkenet er åbent kl. 10:00 - 21:00)

Kontakt: Café Kaiser/

ribhouse Helsingør

Restaurant Rib House
Restaurant Rib House er et steakhouse og en familie inspireret restaurant.

Ribhouse har specialiceret sig i spareribs og steaks på grill, af den bedste kvalitet.

Hos restaurant Rib House kan du 'næsten' få det som du vil ha' det...

Rib House er eksperter i at håndtere gæster på bedste vis og hurtigt skabe den stemning, der passer til netop din fest og dine ønsker.

Tag en snak med os, næste gang du skal holde noget 'rundt' eller bare fylder år, hvis du skal arrangerer årets klassefest for gamle elever, hvis housewarningen ikke skal holdes i dit nye hjem eller ... - så er vi klar til at skabe rammerne om en stemningsfyldt dag.
Ring til din lokale Rib House og hør mere om mulighederne for din fest.

RÅVARER
Rib House bruger kun kød fra den øverste hylde – kød af første klasse. Vi får leveret fersk kød som vi selv udskære i huset, direkte fra vores fantastiske slagtermester. Vi holder hele tiden nøje øje med kvalitetsniveauet og må blank erkende at efter mange års samarbejde er vi aldrig blevet skuffet over niveauet – simpelthen top-klasse.

Åbningstid : Man-Tors & Søn 11:00-22:00 Fre-Lør: 11:00-23:00
Kontakt: ribhouse.dk/

Find flere restauranter og spisesteder i Helsingør

RESTAURANT STREJF

Restaurant Strejf

Et Strejf af Madammen og Sundkroen og så alligevel noget helt andet...

'Et Strejf af personlighed, med lækre råvarer, masser af fisk og skaldyr og store møre bøffer og saftig roast. 

'Et Strejf af noget du ikke vil gå glip af.

STREJF´s menukort er tro mod byens maritime arv og byder på masser af frisk fisk og skaldyr i lækre variationer. Er du mere til kød, er Dagens Roast et godt bud, eller prøv Månedens Menu på 3 eller 4 af årstidens retter, sammensat af køkkenet. Vil du invitere personen i dit liv på noget særligt, så prøv skaldyrsfad for to på fredage og lørdage. Se aftenmenu her her Gælder besøget frokost, kan du vælge mellem smørrebrød, rørt tatar, diverse fisk og skaldyr og Madam Spruncks kendte OHBurger. Se frokostmenu her

Private Dining
Ønsker du og dine gæster at spise lidt for jer selv, men stadig som en del af restauranten, kan Private Dining reserveres for selskaber mellem 10 og 14 personer. Frokost- eller aftenmenuen kan sammensættes efter jeres ønsker eller i kan vælge a la carte.

Loungebar
Den hyggelige loungebar er åben tirsdag - torsdag til kl. 23.00, og fredag - lørdag til 02.00.

Events:
Du kan risikere at løbe ind i underholdning på STREJF - f.eks. comedy show…

Se her hvad der sker i nærmeste fremtid.

Læs mere, se åbningstider og reserver bord her

Café Chaplin Helsingør

Restaurant Chaplins er et Kommunalt-socialt restaurant eksperiment. Den hyggelige café på Axeltorv i Helsingør tilbyder Byens bedste Brunch.

Café Chaplin er en socialøkonomisk virksomhed – et privat bo-, beskæftigelses- og uddannelsestilbud For mennesker med særlige behov.

Chaplin blev etableret i 2003 og driver bl.a. Café Chaplin, en levende og travl café centralt placeret i Helsingørs bymidte med gårdhave, udsigt over torvet og udendørs servering om sommeren.

Det er medarbejdere med særlige behov, der er i front i Café Chaplins daglige drift. Her varetager de hver deres arbejds- og ansvarsområder, parallelt med at et professionelt pædagogisk personale vejleder og støtter den enkelte medarbejder.

NAVNET CHAPLIN
Vagabonden i Charlie Chaplins kendte film er helt sin helt egen. En skikkelse der på finurlig vis klarer sig gennem livets udfordringer, og som med sine fortællinger om livet har formået at sætte sig fast og 'flytte ind i' de fleste menneskers bevidsthed. Chaplin-figuren sætter samfundets normer til skue ved at gå på kanten af dem. Han beriger han os, sine tilskuere, ved sin enkle livsstil og sit rørende væsen.

åbningstider
Hverdage (Mandag – Fredag)
Brunch Buffet – kl. 1000 – 1300
Kaffe og kage – kl. 1300 – 1500
Weekend (Lørdag – Søndag) Lukket

Café Chaplin Kampergade 3, 3000 Helsingør

 

 

RESTAURANT MOS

Restaurant MOS

Restaurant MOS og Restaurant MOS
er beliggende i Helsingør, midt i den gamle historiske og charmerende by, og i gå afstand til Kulturværftet og Kronborg Slot.

Der ligger meget tanke bag, det Restaurant MOS præsenterer gæsterne for. Vi gør det, fordi vi har en drøm om at skabe madoplevelser i særklasse. MOS er en forkortelse af 'Mad Og Sjæl', hvor vi tager det bedste fra fine dining og tilsætter en afslappet atmosfære. Vi tilbereder kvalitetsrig mad med lokale råvarer – altid serveret med et smil. Med simple tilberedningsteknikker, træder smagen af hver eneste råvarer frem i vores retter. Simpelt er nogle gange det helt perfekte.

Og så er der kun 35 min. til Københavns centrum og 20 min. sejlads til Helsingborg i Sverige.

Og så er der kun 35 min. til Københavns centrum og 20 min. sejlads til Helsingborg i Sverige.

Vi håber, du har lyst til at tage med på en gastronomisk madoplevelse, hvor hver en ret er unik. Hvis du kommer med et åbent sind, garanterer vi for, at du går herfra med en god oplevelse.

Restaurant MOS og Køkkenets filosofi er: gode råvarer og dygtige kokke, så kan næsten alt lade sig gøre, Og filosofien taler sandt, og er hentet fra gamle tider.

Hvis du ønsker det, kan vi også sørge for både kok og serveringspersonale, så skal du kun tænke på at have en hyggelig dag/aften.

Læs mere, se åbningstider og reservér bord her

Helsingør Cityforening

Se mange flere Restauranter og spisesteder i Helsingør og Nordsjælland