søg her:
XpDetail Online

Udvikling - Debat, forslag og spørgsmål

Har du spørgsmål til os ris eller ros?, så stil dem her, vi besvarer alle spørgsmål.

smilingdanmark

Har du en kommentar eller en kritik, så bliver du spurgt om du vil være anonym og det lover vi en whistleblower hvis det ønskes

Helsingør Kommune suger igen en bundskraber som Danmarks mest erhvervsfjentlige Kommune, på en sidste plads i Dansk industri´s erhvervsvenlighedsmålinger sammen med yderkommunerne Lolland og Falster.

Samtidig beskyldes Helsingør Kommune, ifølge fagforeningerne HK og Djøf for at "opføre sig grænseoverskridende - Hysterisk og truende over for medarbejderne i kommunens whistleblowerenhed, Borgere og ikke mindst Erhvervslivet.

Kommunen mangler en handlekraftig ledelse og hjemsøges tillige af stigende Digital korruption
Læs også Hvem taber og vinder på korruption i byrådet ?

smilingdanmark

whistleblowerenheden modtog i september en anonym henvendelse. I den rettes en række anklager mod "blandt andet" Benedikte Kiær. Er de andre: "blandt andet" Jens Bertram ?
HD skriver ligeledes: - Borgmesteren har desuden via tredjepart "udtalt trusler" over for de ansatte. Jens Bertram er udover at være Byrådspolitiker, også erhvervsmand. . . Hvem er "Tredjepart" i whistleblowersagen ?🤔😎

Som vi i 2008 - 2013, ikke kunne lokke børnefamilien til kommunen uden boliger, så vil Helsingør kommune om 5 - 10 år opleve en virksomhedsflugt med flere mistede arbejdspladser end da Værftet lukkede i 1983
Ledelsen, herunder Jens Bertram Hæmmer kommunens udvikling og har ganske enkelt ikke sans for eller føling med udviklingen og har endnu ikke set at der rejser sig en GLOBAL folkebevægelse med krav om "bæredygtig produktion" som et "salgsparameter. - det kan produktionsvirksomhederne i Helsingør ikke leve op til fordi Kommunen kan ikke levere den efterspurgte CO2 emisionsfrie energi, men Kommunens virksomheder må flytte til andre kommuner, ganske enkelt fordi Helsingør kommune IKKE kan levere GRØN ENERGI til produktionen fordi Forsyning Helsingør. nu har dummet sig 2 gange og har planlagt et tredje forsøg som i det samlede regnskab udleder mere CO2 til atmosfæren end et kulfyret kraftværk i Rusland.

For rigtig mange virksomheder betyder CO2 emissionsfri energi, liv eller død, og kan virksomheden ikke dokumentere en CO2 emissionsfri produktion og drift inden 2030, vil virksomheden bukke under i skarp konkurrence og kapløbet om "DEN GRØNNE OMSTILLING" - - Den energi og de betingelser kan Helsingør Kommune ikke levere.

En solcellepark i Skandinavien producerer IKKE CO2 emissionsfri energi og kommer aldrig til det. - I 2014-2018 advarede vi også Forsyning Helsingør og forklarede ved direkte Mail til Bertram, at afbrænding af flis og biomasse udleder langt mere CO2 til atmusfæren end både Kul Gas og Olie.

Det er Forsyning Helsingør´s pligt at levere CO2 emissionsfri energi inden 2030, men med Jens Bertram som formand og den strategi Forsyning Helsingør har, er det dokumenterbart umuligt, med mindre der indstilles en ny formand med "klogere" visioner omkring den grønne omstilling, og et langt bedre forhold til Kommunens erhvrvsliv.


Udvikling
19-09-2022
Tonny Parnell

Hvad vil regeringen gøre for at redde Dansk produktion. ?  

Og hvad vil regeringen/politikerne så gøre for Dansk produktion og erhvervslivet?

Alle private råber "Afskaf moms og afgifter på El"
Mange partier (røde som blå) ser ud til at være enige MEN - -

Inflation2022
Udlændinge bidrog i 2021 med rekordhøje 211 mia. kroner til værdiskabelsen i Danmark, viser ny DI-analyse.

En sænkning af Moms og Elafgift vil alt andet lige øge efterspørgslen og puste til inflationen.

De selvstændige erhvervsdrivende lades i stikken og lukker. - - Det er jo derfra vores fremtidige velfærd skal komme fra. - Det er via mindre produktionsomkostninger inflation og prisstigninger skal stoppes.

I Danmark betales ikke Moms og afgifter af El til produktion, (de afgifter er en skjult skat, tænkt til at bremse forbruget og fradrages igen i momsregnskabet) og forslaget vil ikke hjælpe Dansk produktion, de selvstændige erhverv, de små butikker, restauranter ect. ect.
Men vil derimod skabe en ulige konkurrenceforvridning på eksportmarkederne hvis vi følger EU kommissionen´s forslag.

Det er de høje El og gaspriser(ikke moms og afgifter) der skaber prisstigninger og inflation fordi omkostninger i produktionen stiger. - her er det helt ligegyldigt om både moms og Elafgift fjernes helt. - Produktionsomkostningerne er de samme, renten stiger og inflationen øges.

I stedet kunne staten give et tilskud, betalt til elværkerne pr. produceret/solgt KWH og suspendere Elprisernes afhængighed af Olie og gas
Dette tilskud hæmmer inflationen og kan nedtrappes/reguleres efter markedspriserne på El.

Et tilskudssystem udbetalt til værkerne kunne også strikkes sådan samen at det ansporer til at sænke elpriserne generelt og dermed bremse den galoperende inflation.

Staten kunne regulere Maxpriser i forhold til CO2 emmision og produktionsomkostninger og på den måde komme EU kommissionen (Fr. Ursula VON DER LEYEN) i forkøbet ved at tilsidesætte prisindflydelse af Gas og Olie, som er skyld i inflation og prisstigninger.

Læg mærke til at inflationen stiger mest i de lande hvor løn og produktionsudgifter er mindre end i Danmark (Udgifter til El og Gas udgør en højere andel af varens pris på hjemmemarkedet.
Derfor vil et rigtigt designet tilskudssystem i Danmark, samt frigørelse af Elpriser fra Gas og Olie, bremse inflationen)

Elværkerne kunne undlade at følge olie og gaspriserne, men med en udligningsordning kunne en ny markedsmekanisme, der alene beregnes i forhold til omkostningsparametre på grøn energi, således forbrugeren kan vælge billig Grøn energi (kunne udvides til Power To X) når den er tilgængelig. (som EU kommissionen nu også foreslår.)

Det giver jo ikke nogen mening at vi oplever en energikrise og erhvervsvirksomheder, butikker og restauranter lukker fordi elregningen bliver for stor, - - når Danmarks største elselskab tjener styrtende og tre-firedobler overskuddet i indeværende år på grund af de stigende Elpriser.

Det giver heller ikke nogen mening at fastholde en prisdannelse på El, der ligger på linje med Gas og Olie, når det i den grønne omstilling er netop de fossile brændstoffer Gas og Olie vi vil frigøre os fra (og når Vladimir Putin har frigjort os)

Lyt til EU kommissionen Fr. Ursula VON DER LEYEN (og reguler efter den Danske afgifts jungle) inden de lokale politikere igen gør livet surt for erhvervslivet.

Inflation2022

"There is a widespread lack of management and business sense in the government".


.
. Fb Se også  kommenter Coments    Print ArtikelPrint    Skriv ArtikelSkriv

FAQ Udvikling SupportPage: 1
[1] 2 3 4 >
25-01-2024


what can we use AI for?
Her et meget simpel eksempel på hvad kunstig intelligens - AI, kan bruges til.......
Udvikling what can we use AI for?

23-01-2024


Artificial intelligence will divide humanity into an A and a B team
Is there an adult present who can take AI seriously? - most people today have fun with fake photos "write a task for me" - picking apples or something else funny. But we should probably take AI more seriously.....
Udvikling Artificial intelligence will divide humanity into an A and a B team

17-01-2024


This is just my opinion about chatGTB and AI artificial intelligence
An extremely fast combi drone/missile with artificial intelligence can, with geo-coordinates from a satellite, decide and end wars.....
Udvikling This is just my opinion about chatGTB and AI artificial intelligence

21-11-2023


Ny "bymidte task force" oprettes i Helsingør
Hvis du virkelig mener det du udtrykker her så skal der nedsættes en mindre "PROFESSIONEL" "bymidte task force", der ikke skal sidde i "rundkreds og diskutere i dage", før en nødvendig beslutning tages.....
Udvikling Ny "bymidte task force" oprettes i Helsingør

07-05-2023


Storage and transport of hydrogen in refrigerated PTX infrastructure network
It will be possible to Storage and transport hydrogen and El in refrigerated PTX infrastructure network and calculate the most profitable temperature in a global energi infrastruktur grid, based on special superconducting materials that are cooled to near-zero energi losses....
Udvikling Storage and transport of hydrogen in refrigerated PTX infrastructure network

15-02-2023


Alt for langsom grøn omstilling
USA syndrom - Statsstøtte - EU sanktioner og benspænding - Sådan behøver det ikke at være.?....
Udvikling Alt for langsom grøn omstilling

05-12-2022


Helsingør Borgmesteren og Jens Bertram på glatis
Jens Bertram har problemer med sandheden og oplyser forkerte tal til klimaregnskabet....
Udvikling Helsingør Borgmesteren og Jens Bertram på glatis

03-12-2022


PTX og multi krydstogtkaj i Helsingør
I dag er det kun meget små af nutidens skibe der kan gå ind i statshavnen. - Hvis Helsingør vil "krone" sig selv som maritimt uddannelses-center, så er det yderst pinligt at Kongeskibet er det største skib vi kan modtage....
Udvikling PTX og multi krydstogtkaj i Helsingør

19-11-2022


Hvem vinder på korruption i Byrådet ?
Den mest udbredte definition af korruption, som anvendes af fx Verdensbanken og Transparency International, er "misbrug af betroet magt for egen vindings skyld" eller "misbrug af offentligt embede til privat vinding". - - - Er personlig kritik af en offentlig person privat vinding eller tab? ? ?.....
Udvikling Hvem vinder på korruption i Byrådet ?

15-11-2022


Helsingør mangler en krydstogtkaj
I dag er det kun meget små af nutidens skibe der kan gå ind i statshavnen. - Hvis Helsingør vil "krone" sig selv som maritimt uddannelses-center, så er det yderst pinligt at Kongeskibet er det største skib vi kan modtage....
Udvikling Helsingør mangler en krydstogtkaj

11-11-2022


Turismen fra Kina er faldet med 87% i 22 og tendensen fortsætter
Amerikanske turister er i år til dato 27 procent under 2019-niveauet. Antallet af rejsende fra Storbritannien er faldet med 25 procent, mens hele 87 procent færre kinesere tog turen hertil. ....
Udvikling Turismen fra Kina er faldet med 87% i 22 og tendensen fortsætter

06-11-2022


Fingerplan 2019 lukker for udvikling af Helsingør og Nordsjælland
Fingerplanen og Landsplandirektivet har aldrig levnet Helsingør udviklingsmuligheder efter værftets død i 1983....
Udvikling Fingerplan 2019 lukker for udvikling af Helsingør og Nordsjælland

10-10-2022


Ørsted er et guldæg i den GRØNNE omstilling og PTX udvikling
Alene det overskud Ørsted afleverer tll Danmark er større end 60 Mia. og den financiering til den grønne omstilling er ikke bare et engangsbeløb. (og tænk så lige over 10 år) ....
Udvikling Ørsted er et guldæg i den GRØNNE omstilling og PTX udvikling

01-10-2022


Der er KRIG i Europa og Gassen er lukket
The Kearsarge Amphibious Ready Group (ARG)" Specialenhed i Sprængning & marine operationer....
Udvikling Der er KRIG i Europa og Gassen er lukket