søg her:
XpDetail Online

Udvikling - Debat, forslag og spørgsmål

Har du spørgsmål til os ris eller ros?, så stil dem her, vi besvarer alle spørgsmål.

smilingdanmark

Har du en kommentar eller en kritik, så bliver du spurgt om du vil være anonym og det lover vi en whistleblower hvis det ønskes

Helsingør Kommune suger igen en bundskraber som Danmarks mest erhvervsfjentlige Kommune, på en sidste plads i Dansk industri´s erhvervsvenlighedsmålinger sammen med yderkommunerne Lolland og Falster.

Samtidig beskyldes Helsingør Kommune, ifølge fagforeningerne HK og Djøf for at "opføre sig grænseoverskridende - Hysterisk og truende over for medarbejderne i kommunens whistleblowerenhed, Borgere og ikke mindst Erhvervslivet.

Kommunen mangler en handlekraftig ledelse og hjemsøges tillige af stigende Digital korruption
Læs også Hvem taber og vinder på korruption i byrådet ?

smilingdanmark

whistleblowerenheden modtog i september en anonym henvendelse. I den rettes en række anklager mod "blandt andet" Benedikte Kiær. Er de andre: "blandt andet" Jens Bertram ?
HD skriver ligeledes: - Borgmesteren har desuden via tredjepart "udtalt trusler" over for de ansatte. Jens Bertram er udover at være Byrådspolitiker, også erhvervsmand. . . Hvem er "Tredjepart" i whistleblowersagen ?🤔😎

Som vi i 2008 - 2013, ikke kunne lokke børnefamilien til kommunen uden boliger, så vil Helsingør kommune om 5 - 10 år opleve en virksomhedsflugt med flere mistede arbejdspladser end da Værftet lukkede i 1983
Ledelsen, herunder Jens Bertram Hæmmer kommunens udvikling og har ganske enkelt ikke sans for eller føling med udviklingen og har endnu ikke set at der rejser sig en GLOBAL folkebevægelse med krav om "bæredygtig produktion" som et "salgsparameter. - det kan produktionsvirksomhederne i Helsingør ikke leve op til fordi Kommunen kan ikke levere den efterspurgte CO2 emisionsfrie energi, men Kommunens virksomheder må flytte til andre kommuner, ganske enkelt fordi Helsingør kommune IKKE kan levere GRØN ENERGI til produktionen fordi Forsyning Helsingør. nu har dummet sig 2 gange og har planlagt et tredje forsøg som i det samlede regnskab udleder mere CO2 til atmosfæren end et kulfyret kraftværk i Rusland.

For rigtig mange virksomheder betyder CO2 emissionsfri energi, liv eller død, og kan virksomheden ikke dokumentere en CO2 emissionsfri produktion og drift inden 2030, vil virksomheden bukke under i skarp konkurrence og kapløbet om "DEN GRØNNE OMSTILLING" - - Den energi og de betingelser kan Helsingør Kommune ikke levere.

En solcellepark i Skandinavien producerer IKKE CO2 emissionsfri energi og kommer aldrig til det. - I 2014-2018 advarede vi også Forsyning Helsingør og forklarede ved direkte Mail til Bertram, at afbrænding af flis og biomasse udleder langt mere CO2 til atmusfæren end både Kul Gas og Olie.

Det er Forsyning Helsingør´s pligt at levere CO2 emissionsfri energi inden 2030, men med Jens Bertram som formand og den strategi Forsyning Helsingør har, er det dokumenterbart umuligt, med mindre der indstilles en ny formand med "klogere" visioner omkring den grønne omstilling, og et langt bedre forhold til Kommunens erhvrvsliv.


Udvikling
01-10-2022
Tonny Parnell

Der er KRIG i Europa og Gassen er lukket  

Mette Frederiksen er IKKE en troværdig Nato Partner

Nord Stream I består af to ledninger, - derfor 2 eksplosioner på Nord Stream I. - Nord Stream 2 består også af to gasrørledninger: En, der sender gas til EU (Tyskland), og en, der kan sende overskudsgassen tilbage igen. derfor 4 eksplosioner og ikke tre som Bødskov siger.

To rør for at holde et konstant tryk uanset forbrug. overtryk- - -Forbruges mindre sendes "overtrykket - en større del" retur

Nord Stream
"The Kearsarge Amphibious Ready Group (ARG)" Specialstyrken i Skagerrak Strait westbound, just after midnight, on Sept. 22 - over De Danske Gasfelter i Nordsøen

"The Kearsarge Amphibious Ready Group (ARG)" Spesialstyrken i Skagerak "efter veludført mission" mod syd/vest over De Danske Gasfelter, Harald - Thyra og Halfdan mod Dover Strait.

Flåde enheden består af 4 - 5 skibe - med specialudstyr til opgaven. USS Kearsarge (LHD 3), San Antonio-klassens amfibiske transportdokskib USS Arlington (LPD 24) og Whidbey Island-klassen doklandingsskib USS Gunston Hall (LSD 44), sammen med den ledsagende Arleigh Burke-klasse guidede missil destroyer USS Arleigh Burke (DDG 51)..

Besætning til denne aktion Ca. 4500 - 5000 mand.

Udsnit fra Logbogen efter udført mission: "September 22, USS Kearsarge ARG transited the Great Belt Strait northbound; Transited the Skagerrak Strait westbound, just after midnight, on Sept. 23; Transited the Dover Strait southbound on Sept. 24; Conducted a replenishment-at-sea with the USNS Leroy Grumman (T-AO 195) and USNS William McLean, while underway south of Cornwall, England, on Sept. 25."

"The Kearsarge Amphibious Ready Group (ARG)" har opereret i "The Baltic Sea" af flere omgange siden Maj her har du "USS Kearsarge visiting Stockholm 6. jun. 22

Bemærk: Fotos er ikke fra den aktuelle lokation, men kun til illustration af skibene.

Jeg har tidligere undret mig over stilheden omkring Baltic Pipe til Danmark og Polen? - - Det giver nu pludselig god mening at vi IKKE hørte så meget om Baltic Pipe til Danmark og Polen, (det var måske ikke meningen vi skulle tale så meget om det). - - Aldrig har Energinet udført en gasledning så hurtigt ?.

USS Gunston Hall (LSD 44)
USS Kearsarge (LHD-3) Leaving Helsinki, Finland | 8 Aug 2022

Tyskland får Gas fra de Norske gasfelter og Baltic Pipe er en ny Gasledning til Danmark og Polen, faktisk en "stikledning" der i Nordsøen, kobles på den Norske hovedledning til Tyskland .

 Baltic Pipe går i land ved Esbjerg og derfra til en "booster" station på Sjælland (hvor der også er en forgrening hvorfra kan leveres Gas til Danmark) og videre ned mod Polen hvorfra der igen er en stikledning der kan erstatte den gas der før "sprængningen" kom fra Nord Stream 1 (derfor vigtigt at eksplotionen ikke skete før Baltic Pipe var åben og kan levere Gas i stedet for Nord Stream 1, til både Tyskland og Polen)

Baltic Pipe krydser Nord Stream 1 og 2 få meter fra det punkt hvor de to eksplosioner skete på Nord Stream 2. - og videre til Polen hvor der igen er en fordelerstation der fordeler den Norske gas til Polen og dækker det behov Tyskland tidligere fik dækket via Nord Stream 1. via "JAGAL" mod Tyskland og "JAMAL Pipe lines" som også er en Russisk gasledning vi ønsker lukket ved Belarus grænsen.

Vi får en pæn betaling for at lægge landjord til Baltic pipe, og vitale digitale infrastruktur netværk går gennem Danmark fordi vores strømforsyning og arbejdskraft er/har været ret stabil, men kan Mette Frederiksen/regeringen garantere at de store internationale data huse i fremtiden har stabil strøm og at den Danske regering beskytter disse mod nutidens cyberangreb, hvad-enter det er et brud/angreb på den den fysiske kabel infrastruktur, over eller under vandet, eller det er avanceret hacker angreb mod softwaren.

Baltic Pipe styrker også forsyningssikkerheden for den vitale Gas forsynings infrastruktur til både Danmark - Tyskland og Polen

Severodvinsk-klasse ubåd Severodvinsk
Russisk Severodvinsk-klasse ubåd ’Severodvinsk’

Rusland meddelte at den årlige, russiske flådeparade ved Sankt Petersborg fandt sted den 31 juli til den 4. august, og de deltagende russiske statsskibe fra blandt andet den russiske nordflåde sejler gennem Storebælt.

Fredag den 5. august vil de første tre-fire Russiske enheder, en ubåd og op til tre skibe, passere de Danske farvande ud gennem Storebælt. - Det er en Severodvinsk-klasse ubåd ’Severodvinsk’, et landgangsfartøj ’Ivan Gren’, slæbefartøjet ’Pamir’ og muligvis et patruljefartøj ’Ladoga’.

Skibene forventes at gå gennem Storebælt i tidsrummet fredag morgen til formiddag, men det afhænger af skibenes fart mm. og bør tages med et forbehold.

Men det Danske forsvar vidste ikke at "The Kearsarge Amphibious Ready Group (ARG)" Spesialstyrke med Meget tunge våben ca 5000 Marinesoldater og 4 hjælpeskibe, var afrejst fra England den 4 august og formentlig allerede var i Skagerak med en ti gange større styrke da Russerne sejler ud.

Trusselsniveauet og den Russiske aggression er skærpet væsentlig og Danmark ved ikke hvad næste skridt er.

Kan vi være sikker på at Danmark kan forhindre at Russerne lykkes med en gengældesaktion på vores vitale Gas-infrastruktur i Nordsøen, eller vil den Danske Regering - FE eller PET overhovedet ikke opdage det før varmen i radiatorerne forsvinder og lyset slukkes. ? ? - - - -" Jeg kan være lidt nervøs." (Når Danmark pga. læk hos FE og når vores allierede betragter Danmark som UTROVÆRDIGE samarbejdspartnere.

Nu optages Sverige og Finland - - - MEN er Mette Frederiksen og Danmark bare en "rød sladremås" der IKKE har styr på efterretningstjenesten - hverken FE eller PET, - og vores allierede i Nato vil ikke længere dele militær strategiske oplysninger med Danmark?

Hvorfor vidste Danmark IKKE fuld besked om sprængning af Nord stream 1 & 2 ? Tyskland og Polen var "breefet ". Spørg Chancellor Scholz - han ved alt om det. - men den Danske regering med "sladremåsen røde Mette" - Morten Bødsgåård og en efterretningstjeneste der ikke fungerer men ligger i ruiner - - er ikke i Nato´s gode selskab og vidste ikke om det var 3. verdenskrig eller bare vores allierede der lukkede for gassen. . -.RYSTENDE ! !

Her en direkte printet udskrift af President Biden and Chancellor Scholz Press Conference in The White House Feb. 07-22
Jeg har farvet de områder hvor Nord Stream 2 nævnes, nedenfor er et direkte link til et referat fra The White House President Biden and Chancellor Scholz Press Conference

Here is my direct link to The White House Briefing Room

September 30, 2022 • Statements and Releases from The White House Briefing Room In the wake of the apparent sabotage of Nord Stream pipelines in the Baltic Sea
National Security Advisor Jake Sullivan spoke today with NATO Secretary General Jens Stoltenberg.

Sullivan og Stoltenberg drøftede sikkerheden og den øgede trussel efter sabotage af Nord Stream - - men ikke et ord om hvem der står bag

Foto: USS Kearsarge (LHD-3) sejlede ud fra Helsinki, Finland | 8 Aug 2022

USS Kearsarge ARG Helsink
USS Kearsarge ARG Helsinki, Finland | 6 Juni 2022
Flåden har, med korte untagelser været tilstede i Baltic Sea siden foråret

Danmark og Sverige spekulerer i hvem der har sprængt Både Nord Stream I og II ca. 70m nede på havbunden med få minutters mellemrum præcis den dag Polen erklærer Baltic Pipe for åben og Polen samme dag takker Biden. og vinker farvel til US flådefartøjerne Kearsarge ARG, der forlod Gdańsk for et par dage siden. (20 -21. Sept.) -

Hvis jeg vidste at den Danske efterretningstjeneste varetog de Danske interesser og Pet vidste hvad der skete på Dansk Grund og i De Danske farvande , ville jeg aldrig skrive om det jeg ved, Det behøver Putin jo ikke vide. -
- men det er pinligt at Danmark i Nato betragtes som (jeg vil ikke sige partnere) men en ligegyldig "sladre gryde" som Nato IKKE kan stole på. - Formentlig på grund af Findsen sagen FE sagen m. m. .

Danmark bliver end ikke orienteret om aktioner i den Danske økonomiske sone,

Det er helt fint at Nato udfører de missioner i den Dansk økonomisk sone vi selv har aksepteret, men jeg får kuldegysninger- - - - - - ved at vide at Danmark ikke aner en pind om hvad der er aftalt og hvad der foregår, - - Spørg Tyskland og Polen men Bødskov ved ikke en pind.? - -

Hvis Morten bødskov tror "Vladimir" er skurken, så kan du vel undres ved at den 4 sprængning er sket så tæt på den nye Baltic Pipe at de avancerede undervandsdroner formentlig er landet lig over, og Putin kunne opnå væsentlig mere ved at sprænge den nye Baltic Pipe i stedet.

Nu har vi også Baltik Pipe ned mod Polen, - - Er det Russerne eller vores allierede der roder rundt 70 m. nede omkring vore kritiske infrastruktur (lige der hvor den nye Baltic Pipe krydser over både Nord Stream 1 & 2) - - Gas og Olieledninger Cyberspace and the strategic profile of hybrid operations Internet gateway´s - -
Har vi ikke lært af Cyberspace leak i forbindelse med det sidste Trump valg ?

Har vi overhovedet en regering der kan varetage de Danske interesser. ? ? ?

Det faktum en eventuel undersøgelse ,omkring de 4 sprængninger, ville nå frem til, burde være fortrolighedsstemplet hos Pet. (som det formentlig er i Tyskland og Polen) og bør ikke være en hændelse jeg skal kommentere i detaljer her på FB.

Men der er krig i Europa og Danmark skal have en anden regering der nyder større tillid hos vore allierede.

USS Gunston Hall (LSD 44)
USS Gunston Hall (LSD 44)

den 13. august 22 kl. 09:50 nød vi en overdådig morgenbuffet på Krydstogtskibet Silver Moon´s agterdæk medens vi sejlede forbi "doklandingsskibet USS Gunston Hall (LSD 44) " ved indsejlingen til Helsinki. (Faktisk lige ovenover Nord Stream 1 & 2), - det er ikke et stort skib, men det så ud til at kunne forsvare e sig.

Midt i vores overdådige morgenbuffet spekulere vi ikke så meget over det skb , men efterfølgende giver det pludselig mening at skibet lå lige over Nord Strrean 1 & 2

"GEUS har registreret to rystelser i Østersøen henholdsvis natten til mandag d. 26. september kl. 02.03 og mandag d. 26. september kl. 19.03, begge dansk sommertid. Tidspunkterne og lokationerne passer med gaslækagerne fra Nord Stream 1 og 2."

Den første rystelse målte 2.3 på Richterskalaen, den anden målte 2.1.

Men de Danske seismografer blev først tjekket 16 timer senere (Heldigt det ikke var en atombombe, så var den Danske varsel da taget med bukserne nede) og Bornholmerne kunne ikke nå at indtage Jodtabeletter

"The Kearsarge Amphibious Ready Group (ARG) returned to the Baltic Sea, August 2, to strengthen interoperability with key NATO allies and partners",--- Forberedelser har åbenbart stået på længe. 

President Biden and H.E. Scholz Participate in a Joint Press Conference Feb. 07-22

 Læg meget mærke til hvad Biden siger midt i pressekonferencen. - Da Biden efter pressemødet blev spurgt hvordan han ville gøre det, kom svaret prompte "I promise you, we have the capability to do it" -  en jurnalist spurgte til detaljer og Biden svarede resolut: "I will promise you that we will do it"

Nu er Baltic Pipe åben til Polen, (Polen blev tidligere forsynet med Russisk gas gennem Nord Stream I via Tyskland) gaslagrene er fyldte og Biden bekræfter sit udsagn fra pressemødet den 07-02-22 og handler den 26-09-2022. Tyskland er blevet "briefet" og Polen også fordi Polen fik gas fra Nord Stream 1 via Tyskland. - -

Hvis man mener "Vladimir" er skurken, ? burde det være Tyskland og Polen der undersøger hvad der er sket og hvem der står bag, men de forholder sig helt tavs.

EU kommissionen og Fr. Ursula VON DER LEYEN proklamerer samme dag nye og strammere sanktioner mod Rusland.-

Eksplosionerne skete ikke i Dansk farvand. - Morten Bødskov og de danske politikere aner åbenbart ikke hvad der sker om ørerne på dem,

 (mener vores allierede at RØDE Mette har samme farve som VLADIMIR ? ?) - - "but no matter" - Røde Mette og Bødskov kan roligt sove videre, - - Nord Stream I & II er lukket og bliver aldrig åbnet igen. "Perfekt timing big brother . . Job well done Kearsarge ARG"

Kearsarge ARG er en Amerikansk flåde enhedsgruppe bestående af en række fartøjer med maritime specialer.

USS Gunston Hall (LSD 44)
Kearsarge ARG position Sept. 25 - 22

Af "Time-lapsen" for Kearsarge ARG fremgår det at: "The Kearsarge Amphibious Ready Group (ARG) returned to the Baltic Sea, August 2, to strengthen interoperability with key NATO allies and partners:"

Det fremgår ligeledes at "Kearsarge ARG" forlod Gdańsk ca. 20 - 21 sept. og befinder sig i Dover Strait southbound on Sept. 24.
Altså har the Baltic Sea i sprængningsområdet, været massivt overvåget af USA´s flåde "Kearsarge ARG" med 4 skibe herunder USS Kearsarge (LHD 3)

Det vil derfor være usandsynligt at Vladimir Putin kunne være "Skurken".

Kearsarge Amphibious Ready Group (ARG) Flåden har undervejs passeret de Danske Gasfelter i Nordsøen og alle skibene i specialstyrken er spækket med avancerede droner, som sagtens kan være observeret omkring Danske Gas og Oliefelter. (måske blot for at gøre Danmark opmærksom på hvor sårbar vores vitale infrastruktur er, specielt i forhold til energiforsyningen)..

USS Gunston Hall (LSD 44)
Baltic Pipe og Nord Stream i & II

Det vil også her være usandsynligt at "Vladimir" skulle være "skurken", al den stund vi ved at "The Kearsarge Amphibious Ready Group (ARG)" er sejlet forbi med 4 skibe i området omkring observationstidspunktet og de avancerede droner mest sandsynligt er afsendt fra et flådefartøj med mulighed for at vende tilbage og lande horisontalt efter endt mission. (USS Kearsarge (LHD 3))

Herudover har Norge netop indgået en aftale med vores alierede om overvågning af de Norske Olie og Gasfelter, - - Norge´s hovedledning til Tyskland går tæt forbi de Danske Gasfelter, det kunne være af den grund der er opserveret Droner ( Uidentificerede fordi de Danske myndigheder "SLADREGRYDEN" heller ikke er betroet den viden)

Thyra feltet åbner igen i 2023 og Danmark bliver igen nettoeksportør af naturgas og kan dermed supplere Tyskland helt op. Vil genåbning af Thyra feltet være en RØD KLUD ! ! for Putin? - Kunne den gale mand fristes til en gengældesaktion mod vores sårbare Energi infrastruktur - Thyra feltet - Baltick Pipe, uden Morten Bødskov finder ud af det før lyset slukker ? - Hvorfor er Danmark ikke med i samme overvågnings aftale i lighed med Norge ? ? - - Har du en god forklaring Bødskov ? ?

Sverige var ikke med i Nato da beslutningen blev taget. Danmark lægger både landjord og farvand til Gasforsyninger til både Polen og Tyskland og burde vide hvad, af hvem og hvorfor Nordstream 1 og 2, med fire eksplotioner er lukket for evigt præsis samme dag Mette Frederiksen åbnede den Dansk - Norske Baltic pipe i Polen.? (Hun kunne formentlig høre de sidste 2 brag kl 17:30 som sker ganske få mil fra det punkt hvor Baltic Pipe ligger ovenover både Nord Stream 1 og 2)

Det var ikke det Danske forsvar eller Forsvarets efterretningstjeneste der opdagede lækken men Svenske seismologer der Briefede Danmark op på formiddagen, og først derefter gik F16 på vingerne.

Rusland har tjent styrtende på Nord Stream 1 - 2 - Og Gas eksport er en af Ruslands største indtægtskilder, - derfor er Sprængningen et led i den vestlige sanktionspolitik for at "stække" Ruslands økonomi, og gøre vesten fri og uafhængig af Russisk Gas, Sprængningen sker derfor nøjagtig på dagen hvor Baltic Pipe åbner for Norsk Gas til Tyskland og Polen..
(Signalet fra USA - - efter de 4 sprængninger - - - "The work is complete")


.
. Fb Se også  kommenter Coments    Print ArtikelPrint    Skriv ArtikelSkriv

FAQ Udvikling SupportPage: 1
[1] 2 3 4 >
09-07-2024


2 X 50 MW Havvandsvarmepumper erstatter 600.000 tons kul
Jens Bertram lyver for offentligheden og oplyser forkerte tal til klimaregnskabet....
Udvikling 2 X 50 MW Havvandsvarmepumper erstatter 600.000 tons kul

25-01-2024


what can we use AI for?
Her et meget simpel eksempel på hvad kunstig intelligens - AI, kan bruges til.......
Udvikling what can we use AI for?

23-01-2024


Artificial intelligence will divide humanity into an A and a B team
Is there an adult present who can take AI seriously? - most people today have fun with fake photos "write a task for me" - picking apples or something else funny. But we should probably take AI more seriously.....
Udvikling Artificial intelligence will divide humanity into an A and a B team

17-01-2024


This is just my opinion about chatGTB and AI artificial intelligence
An extremely fast combi drone/missile with artificial intelligence can, with geo-coordinates from a satellite, decide and end wars.....
Udvikling This is just my opinion about chatGTB and AI artificial intelligence

21-11-2023


Ny "bymidte task force" oprettes i Helsingør
Hvis du virkelig mener det du udtrykker her så skal der nedsættes en mindre "PROFESSIONEL" "bymidte task force", der ikke skal sidde i "rundkreds og diskutere i dage", før en nødvendig beslutning tages.....
Udvikling Ny "bymidte task force" oprettes i Helsingør

07-05-2023


Storage and transport of hydrogen in refrigerated PTX infrastructure network
It will be possible to Storage and transport hydrogen and El in refrigerated PTX infrastructure network and calculate the most profitable temperature in a global energi infrastruktur grid, based on special superconducting materials that are cooled to near-zero energi losses....
Udvikling Storage and transport of hydrogen in refrigerated PTX infrastructure network

15-02-2023


Alt for langsom grøn omstilling
USA syndrom - Statsstøtte - EU sanktioner og benspænding - Sådan behøver det ikke at være.?....
Udvikling Alt for langsom grøn omstilling

05-12-2022


Helsingør Borgmesteren og Jens Bertram på glatis
Jens Bertram har problemer med sandheden og oplyser forkerte tal til klimaregnskabet....
Udvikling Helsingør Borgmesteren og Jens Bertram på glatis

03-12-2022


PTX og multi krydstogtkaj i Helsingør
I dag er det kun meget små af nutidens skibe der kan gå ind i statshavnen. - Hvis Helsingør vil "krone" sig selv som maritimt uddannelses-center, så er det yderst pinligt at Kongeskibet er det største skib vi kan modtage....
Udvikling PTX og multi krydstogtkaj i Helsingør

19-11-2022


Hvem vinder på korruption i Byrådet ?
Den mest udbredte definition af korruption, som anvendes af fx Verdensbanken og Transparency International, er "misbrug af betroet magt for egen vindings skyld" eller "misbrug af offentligt embede til privat vinding". - - - Er personlig kritik af en offentlig person privat vinding eller tab? ? ?.....
Udvikling Hvem vinder på korruption i Byrådet ?

15-11-2022


Helsingør mangler en krydstogtkaj
I dag er det kun meget små af nutidens skibe der kan gå ind i statshavnen. - Hvis Helsingør vil "krone" sig selv som maritimt uddannelses-center, så er det yderst pinligt at Kongeskibet er det største skib vi kan modtage....
Udvikling Helsingør mangler en krydstogtkaj

11-11-2022


Turismen fra Kina er faldet med 87% i 22 og tendensen fortsætter
Amerikanske turister er i år til dato 27 procent under 2019-niveauet. Antallet af rejsende fra Storbritannien er faldet med 25 procent, mens hele 87 procent færre kinesere tog turen hertil. ....
Udvikling Turismen fra Kina er faldet med 87% i 22 og tendensen fortsætter

06-11-2022


Fingerplan 2019 lukker for udvikling af Helsingør og Nordsjælland
Fingerplanen og Landsplandirektivet har aldrig levnet Helsingør udviklingsmuligheder efter værftets død i 1983....
Udvikling Fingerplan 2019 lukker for udvikling af Helsingør og Nordsjælland

10-10-2022


Ørsted er et guldæg i den GRØNNE omstilling og PTX udvikling
Alene det overskud Ørsted afleverer tll Danmark er større end 60 Mia. og den financiering til den grønne omstilling er ikke bare et engangsbeløb. (og tænk så lige over 10 år) ....
Udvikling Ørsted er et guldæg i den GRØNNE omstilling og PTX udvikling